Nome-kullet

Vi lever et aktivt friluftsliv der hundene har sin arbeidsplass. Vi har et lite oppdrett av Alaskan Malamute, Samojed og Siberian Husky

Kennel Vinterborgen

Alaskan Malmute

Nome-kullet

Celebre Astrid av Vinterborgen og Night Trail Spirit Of The Wolf

Fikk 9 valper 19.01.2015

5 Tisper og 4 hanner

 

 

Nomegjengen har reist ut:) Fra Kirkenes i nord til Sveits i sør.

Nome Alaska blir her hjemme med Lena.

For oppfølgings bilder anbefaler jeg dere og se inn på Facebook-gruppa vår. Der legges det ut bilder mye lettere. søk opp Kennel Vinterborgen.

 

7 uker

Portrettbilder

6 uker! Tiden flyger:) Valpene utvikler seg etter "boka". Hele kullet er harmonisk og vokser jamt. Noen ører opp og ekstraforet går ned på høgkant.

22.02 2015

4-5 Uker gamle. Tiden går kjempefort! Vi fikk ei uke på hytta i vinterferien. Andre bilder er tatt her hjemme . Ale ni vokser og utvikler seg som helt normalt:)

26220/07

S54092/2009

 

 

Astrid har hatt to kull tidligere. Hun er en typisk tungtrekker som trives aller best litt bak i trekket. Men om hun blir satt fram jobber hun godt men ikke med den beste glede. I de senere år er hun blitt brukt mye ved snørekjøring da hun er veldig lydhør og behagelig i trekket for skiløperen bak:) Ved kløving er det få som gjør samme gode jobben som henne. Lomsdalen og Visten turen fikk hun virkelig vist fram sin styrke mentalt og fysisk. Skikkelig kystterreng med gråur og kuppelstein ble forsert med glans. Trykk HER for galleriet.

 

Wolf var far til vår kjære Gabby som døde for oss 4/11-2014. Stor takk til Karina v/ Kennel Night Trail som lar oss bruke Wolf. Gabby hadde stor arbeidsvilje solid psyke og meget snill med de andre hundene. Håper med dette å få noe ^avGaby^videre.

Wolf er en flott grå/hvit gutt på 5 år. Han har to kull før. han går som leder i Karina og Rasmus konkuransespann. Han har fullført polardistans blant annet. Han er meget avbalansert og fokusert hanne i en stor flokk .

 

 

Under: Et lite galleri av Astrid og Wolf